ALCAUCIN

Ons huisje is gelegen in ALCAUCIN (Malaga), naast het mooie natuurpark EL TEJEDA.  We bevinden ons samen met een 12-tal andere huizen in de urbanisatie "Las Huertas".  Allemaal huizen in dezelfde typische Spaanse bouwstijl. 

Op slechts 3 km bereik je het centrum van Alcaucin met 2 lokale supermarktjes en een gezellig restaurantje. Op zaterdag kan je gezellig vertoeven op de lokale markt. Je vindt er ook een bank en apotheker.

 

 

PUENTO DEL MANUEL

Op 10 min. rijden bereik je dan Puento Del Manuel.

Hier kan je een grotere supermarkt vinden alsook een lokale bakker en beenhouwer met verse artisanale producten.  Ook een kapper, schoonheidsspecialiste staan ter uw beschikking. 

VINUELA

Het meer van Vinuela is zeker een bezoek waard. Niet ver rijden en geeft tal van mogelijkheden. Vooral in de zomer kan je er watersporten beoefenen.

VELEZ MALAGA

Een beetje verder in Veléz Malaga vind je een groot shoppingcenter (El Ingenio). Dit is ook een aanrader indien je graag gezellige, historische stadjes bezoekt of graag gezellig vertoefd op terrasjes.

TORRE DEL MAR

Op slechts 30 min.  vind je de gezellige kuststad Torre Del Mar, met haar bekende promenade langs het strand. Ook hier vindt je tal van restaurants, bars en winkels.