Onze villa 'CASA SIEMPRE VERDE' is gelegen in een zeer rustige wijk te Alcaucin. Onze vrijstaande woning heeft een privé parkeergelegendheid. 

Wij bezitten een verwarmd zwembad van 4 m op 8 m omringd door een ruim terras. Tevens zijn er 6  ligstoelen aanwezig. Ook strandlakens worden voorzien bij verhuur.  De lager gelegen tuin is ideaal om allerlei soorten beplantingen te bewonderen tijdens een ontspannende wandeling. Jong en oud kan zich uitleven aan de  pingpong-tafel, petanqueplein of darts.

De 3 slaapkamers zijn op de benedenverdieping gelegen, wat de juiste afkoeling geeft tijdens de warme zomermaanden. Elke kamer is voorzien van airco en rolluiken. Ook heeft elke kamer zijn eigen badkamer en toilet.  Badhanddoeken en gedekte bedden worden eveneens voorzien bij verhuur.

Op de bovenste verdieping vindt u onze ruime woonkamer en keuken met buiten terras. Zowel vanop het terras als aan het zwembad heeft u een adembenemend zicht op de mooie bergen.  Op ons terras kan u ontspannen in de lounge of gezellig tafelen .

De keuken is volledig uitgerust. U vindt er een oven, microgolfoven, wasmachine,strijkijzer, wok, broodrooster, koffiezet, frigo en keukenservies.

Ook boven zijn alle ramen voorzien van rolluiken. 

Ons huis is voorzien van een alarm.